Untitled design (3).png

Wim Hof-metoden handler om at forbinde os igen - til os selv, til andre og til naturen.

Wim Hof metoden er en enestående måde for dig at komme i kontakt med din indre urkraft, en kraft mange af os ikke længere har kontakt med, da vi lever i en stresset moderne verden.

 

Wim Hof Metoden giver dig muligheden for, at påvirke dit autonome nervesystem. Du kan booste dit immunsystem (never sick again) ved bevidst at påvirke det gennem de 3 elementer som metoden består af.

DE 3 ELEMENTER

ÅNDEDRÆT

Når du arbejder bevidst med dit åndedræt kan du nulstille dit åndedræt og dit hormon system, som ofte er ude af balance primært på grund af vores måde at leve på. Det styrker og giver energi til kroppen. Det styrker dit kredsløb, og reducere betændelsestilstande i kroppen.

KULDETERAPI

Kulden er din varme ven. Kulden styrker dit blodomløb. Det aktivere produktionen af hvide blodlegemer. Kulden gør også at du forbrænder fedt og sover bedre. Det giver dig mere energi, og hjælper dig med at holde fokus. Kulden er naturens helt egen lykkepille.

MINDSET

At arbejde bevidst med dit åndedræt, og det at gå ned i en balje med iskoldt vand, kræver øvelse og dedikation. Det samme gør det, at holde fast i din praksis. Du træner din viljestyrke, og dette gør dig i stand til, at håndtere stressede situationer i din hverdag på en langt mere konstruktiv måde. Så dit mindset er alt afgørende.

Isbadguide.JPG

Kulden giver mig en frihed, jeg ikke finder andre steder!

Det er stedet hvor jeg har fuld fokus på mit åndedræt, og intet andet. Det er frihed for mig!

WIM HOF Workshops

Der vil i løbet af 2021, komme mange flere Workshops, hvor der vil være mulighed for at arbejde med Wim Hof metoden. Lige nu er der enkelte workshops, som du finder her...

aaron-burden-RgTI2KaQ5N4-unsplash_edited

GONG AT WIMS PLACE

a481db24-72c1-47ab-8ef8-f20a7d1ebbff.JPG