top of page

Om Mette

“Stop pushing so hard on the door looking for happiness. It opens inwards”

Er isdronningen ikke en følelseskold og utilnærmelig person…? Nej tværtimod er hun symbolet på en masse andre ting. Isdronningen er et symbol på overgangen fra barn til voksen, og hvordan man kan fare vild undervejs. Det er vejen fra ubevidst til bevidst...

Og så bader hun i is!

Jeg tror på, at vi som mennesker er kommet for langt væk fra vores oprindelige natur, vi er for stressede, og vi trækker vejret for overfladisk. Vi skal ud og mærke os selv – gerne i ekstremer som is og kulde.

Min rejse startede da en tragisk ulykke vendte op og ned på mit liv i maj 2016. Jeg blev ramt af en sorg og en smerte. Jeg vidste ikke længere, hvem jeg var, eller hvad jeg drømte om. Det blev mit første møde med kulden, jeg begyndte at vinterbade, og det ændrede mit perspektiv. Den daglige tur ned igennem skoven og ned i det kolde vand, som var det eneste jeg kunne have fokus på, blev min redning.

Nu ved jeg hvad der sker i kroppen, og hvorfor det er så magisk. Jeg glæder mig, til at vise dig hvad det kan!

Livet behøver altså ikke være en umulig kamp, det kan faktisk være ret let, hvis vi tør stoppe op. Efter at jeg er begyndt, at tage ansvar for min egen lykke, kan jeg mærke, at ting kommer nemmere til mig, og er nemmere for mig.

Min motivation har klart været, at finde hjem til mig selv, jeg ville finde lykke og glæden inde i mig selv. 

Min mission er at inspirerer dig! Hvad enten det er gennem gongens meditation, åndedrættets magi eller det koldegys, så vil du opleve en større balance, en større tro på dig selv, komme i kontakt med kroppen, og give dig en styrke, du ikke anede, du havde.

 

Min intention er, at få dig til at tro på, at du kan så meget mere, end du tror. Jeg giver dig din power tilbage, så du kan stå langt stærkere i dit lys. Jeg giver dig en oplevelse, der er vild, der er spændende, og giver dig styrke.

Isbadguide.JPG

"DET ER I MØRKET, VI BLIVER SÅRBARE
OG I MØRKET VI FARER VILD.

DET ER I MØRKET, VI SYNES
FORTABTE OG FORLADTE.
 
MEN DET KAN OGSÅ VÆRE I MØRKET,
VI FINDER ROEN.

DET ER I MØRKET
STJERNERNE SKINNER KLAREST!"

bottom of page