Om Mette

“Stop pushing so hard on the door looking for happiness. It opens inwards”

Er isdronningen ikke en følelseskold og utilnærmelig person…? Nej tværtimod er hun symbolet på en masse andre ting. Isdronningen er et symbol på overgangen fra barn til voksen, og hvordan man kan fare vild undervejs. Det er vejen fra ubevidst til bevidst...

Og så bader hun i is!

Da jeg begyndte at vinterbade, faldt jeg over den hollandske kuldeguru Wim Hof, som tror på, at vi mennesker skal tilbage til vores natur. Vi er kommet for langt væk fra vores oprindelige natur, vi er for stressede, og vi trækker vejret for overfladisk. Vi skal ud og mærke os selv – gerne i ekstremer som is og kulde.

Min rejse startede da en tragisk ulykke vendte op og ned på mit liv i maj 2016. Jeg blev ramt af en sorg og en smerte. Jeg vidste ikke længere, hvem jeg var, eller hvad jeg drømte om. Jeg var ødelagt indeni, og vidste ikke, hvordan jeg skulle komme igennem den første vinter. Jeg hader vinter, og jeg hader mørke, og der var i forvejen bare mørkt inde i mig. Men så begyndte jeg at vinterbade, og det ændrede mit perspektiv. Den daglige tur ned igennem skoven og ned i det kolde vand, som var det eneste jeg kunne have fokus på, blev min redning.

Jeg har igennem mit arbejde med Wim Hof, fundet ud af hvad det er der sker med kroppen, og hvorfor det har været så magisk. Jeg glæder mig, til at vise dig hvad det kan!

Livet behøver altså ikke være en umulig kamp, det kan faktisk være ret let, hvis vi tør stoppe op. Efter at jeg er begyndt at tage ansvar for min egen lykke, kan jeg mærke, at ting kommer nemmere til mig og er nemmere for mig.

Is og kulde har givet mig livsmod. Det har i lang tid været det sted hvor jeg har haft følelsen af at være lykkedes. Lykkes som menneske, ene og alene ved blot at være mig.

 

Jeg er Gongmaster, Access Bars behandler og soon to be Wim Hof Instruktør. Det vil sige, at jeg arbejder med lyd, berøring, kulde, åndedræt og mindset, noget der på hver deres måde er med til at forløse skjult stress og energi i kroppen fra overvældende hændelser i livet. Det er en rejse, hvor alle elementer kan være med til at skabe større kropsbevidsthed, styrker dit immunsystem og giver dig et mindset, der ikke begrænser dig i, at leve det liv du gerne vil leve… og meget mere.

Min motivation har klart været, at finde hjem til mig selv, jeg ville finde lykke og glæden inde i mig selv. 

Min mission er at inspirerer dig! Hvad enten det er gennem gongens meditation, åndedrættets magi, det koldegys eller en nænsom Bars behandling, så vil du opleve en større balance, en større tro på dig selv, komme i kontakt med kroppen, og give dig en styrke, du ikke anede, du havde.

 

Min intention er at få dig til at tro på, at du kan så meget mere, end du tror. Jeg giver dig din power tilbage, så du kan stå langt stærkere i dit lys. Jeg giver dig en oplevelse, der er vild, der er spændende, og giver dig styrke.

"DET ER I MØRKET, VI BLIVER SÅRBARE

OG I MØRKET VI FARER VILD.

DET ER I MØRKET, VI SYNES

FORTABTE OG FORLADTE.

 

MEN DET KAN OGSÅ VÆRE I MØRKET,

VI FINDER ROEN.

DET ER I MØRKET

STJERNERNE SKINNER KLAREST!"